Dissabte 13, “Taller d’Autodefensa Feminista” organitzat per La Figa Rebel

Dissabte 13 de febrer el col·lectiu La Figa Rebel organitza un taller d’Autodefensa Feminista al Casal Cultural i Popular Buirac de Cerdanyola. El taller està dirigit a dones i es realitzarà a càrrec del grup d’autodefensa Biterna, de Terrassa.

FB_IMG_1455018379015

 

 

Taller d’Autodefensa Feminista
Dia: Dissabte 13 de febrer
Hora: de 10h a 18h
(amb pausa per a dinar)
Lloc: CPC Buirac (c/Torrent, 48 – Cerdanyola)
Què cal portar? Roba còmoda

 
 
 
 
 
 

 

“Autodefensa, és a dir, legítima defensa, coonsisteix a repel·lir una agressió de qualsevol tipus. El concepte d’autodefensa va més enllà de la mateixa definició; no es limita a un conjunt de conductes físiques, sinó que també s’ha d’extrapolar a aspectes emocionals i psicológics, i això s’anomena autodefensa emocional, conductes ia ctituds que enforteixen la persona, desenvolupant la seva resiliència. (…) En la nostra societat patriarcal i violenta, l’autodefensa feminista és un dret, perquè volem un món diferent, sense guerres ni opressió, sense cap tipus de violència, en cap àmbit, ni públic ni privat. Com podem reaccionar davant tot això? doncs amb AUTODEFENSA FEMINISTA! ”

(Rubén Sánchez, 2014. La Mirada de Michonne)

 

L’acte es desenvoluparà al llarg de tot el dia, amb una pausa al migdia on la La Figa Rebel proporcionarà dinar +1 beguda per 4 euros per financiar el taller.

Properament informarem què hi haurà per dinar!

El taller està dirigit a dones i és necessari inscriure’s amb antel·lació per tal que poguem calcular quantes serem per fer el dinar!

Les INSCRIPCIONS al taller es faran via MAIL: Nom + cognom lafigarebel.cerdanyola@gmail.com

La Figa Rebel
[Facebook] [Event Facebook]

 

Comparteix: