Més donants de sang a Bellaterra

En el dia a dia, tots els hospitals i clíniques de Catalunya necessiten sang o components sanguinis per atendre les necessitats dels malalts perquè moltes de les intervencions quirúrgiques i molts tractaments mèdics en requereixen. Per tant, de la mateixa manera que la necessitat de sang és constant, també ho han de ser les donacions.

Bellaterra per la Independència amb el suport de l’EMD i la necessària col·laCInforma copiaboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Banc de Sang i Teixits (BST) ha organitzat una nova campanya per aconseguir el màxim nombre de donants de sang. En la jornada del dijous 4 de febrer d’enguany hi ha hagut 29 donacions, xifra que a Bellaterra mai s’hi havia arribat. Del total de donacions 25 han estat fructíferes i 4 no han pogut ser donants per diverses causes. Una altra dada engrescadora és que del total de donants, 5 ho feien per primera vegada.

Vist el resultat, des de Bellaterra per la Independència fan una valoració molt positiva tant per la xifra global de donants com perquè la majoria de donants nous passen a ser-ho de forma habitual un cop fet el primer pas.

Comparteix: