Maria Victòria Lovaina presenta el recull de relats curts ‘Fils de veu’

La professora cerdanyolenca dóna continuïtat al seu treball narratiu amb ‘Fils de Veu’, que presentarà el 17 de febrer a les 19h a la Biblioteca Central de Cerdanyola.

portada_FILS_DE_VEUMaria Victòria Lovaina presentarà Fils de Veus, un recull de relats breus i no tan breus, alguns dels quals han obtingut diversos reconeixements literaris. En ells, Lovaina parla de la solitud i de la necessitat d’estimar. Ho fa amb un lèxic acurat, amb registres lingüístics i punts de vista narratius adequats a cada situació.

Maria Victòria Lovaina, que és diplomada en Magisteri i llicenciada en Ciències de l’Educació, imparteix classes de llengua catalana en un institut de Cerdanyola del Vallès a on també viu. Al llarg de la seva trajectòria com a escriptora ha obtingut diversos guardons literaris de novel·la i de relat curt. Entra d’altres, destaca el Districte Cinquè de Barcelona (2005), el de relats Mercè Rodoreda de Molins de Rei (2007), el de novel·la Joescric de Palma (2008), de narrativa Breu per a Dones de Terrassa (2009) i el de novel·la breu Rafael Comenge d’Alberic de València (2011). El darrer reconeixement ha sigut el Ferran Canyameres de relat breu de Terrassa (2015). Lovaina ha publicat fins el moment les novel·les Amb ulls de nina (2008), Dietari de Les Gorges (2009) i Pell de gat (2013).

La presentació de Fils de Veu es farà el 17 de febrer a les 19h a la Biblioteca Central de Cerdanyola i forma part del Pla Diretor de Lectura de Cerdanyola a través del qual es dóna suport a la creació literària d’autors i autores locals.

Comparteix: