L’escola Turó de Guiera s’incorpora als Patis Oberts

L’escola Turó de Guiera obrirà el seu pati a la ciutadania a partir del dissabte 13 de febrer perquè s’utilitzi els caps de setmana quan no hi ha activitat escolar. Amb aquesta, ja són  sis les escoles de la ciutat amb els Patis Oberts.

Imatge: turodeguiera.cat

Imatge: turodeguiera.cat

L’Ajuntament, a través de la regidoria d’Educació, coordina el programa de Patis Oberts que es desenvolupa de forma transversal amb la col·laboració de la comunitat educativa dels centres implicats i de les àrees municipals de Seguretat Ciutadana, Participació Ciutadana i Espais Públics.

El programa de Patis Oberts té com a principal objectiu promoure la cultura del lleure, ampliar i optimitzar espais públics de convivència i oferir espais de trobada i joc aprofitant les instal·lacions escolars tot posant-les a disposició de la ciutadania en general per realitzar activitats lliures, esportives, jocs, actes institucionals i d’esplais, entre d’altres.

El programa ja funciona a les escoles La Sínia, Sant Martí, Xarau, Saltells i Les Fontetes, que són els centres que obren els seus patis a la població, als quals s’incorporarà ara l’escola Turó de Guiera.

L’horari dels Patis Oberts és d’octubre a març els dissabtes de 9h a 18h i diumenges de 9 a 14h. I d’abril a setembre, de 9 a 21h.

Comparteix: