La dona continua sent un reclam per l’oci nocturn cerdanyolenc

Una coneguda sala de festes de Cerdanyola continua utilitzant a la dona com a reclam per a la seva festa de Carnaval.

12650813_954102684659621_1740365006084338211_nUtilitzar a dones com a reclam nocturn per atraure a homes a les discoteques és, lamentablement, una situació comú, i Cerdanyola no és aliena a aquestes pràctiques. Durant aquests dies els cartells sexistes d’una coneguda sala de festes privada anunciant la festa de Carnaval es poden veure per tota la ciutat.

Al cartell es pot veure una dona jove, com un clar exemple d’utilització de la imatge femenina com a reclam per obtenir interessos econòmics. Aquesta sala utilitza amb assiduïtat aquesta estratègia. A les darreres festes d’hivern va dissenyar altre cartell on es mostrava una dona embolicada amb cintes de regal.

La sala utilitza els logos de l’Ajuntament

Durant els darrers deu anys – i en l’actualitat – aquesta discoteca utilitza en tota la seva cartelleria el logo de l’Ajuntament de Cerdanyola sense cap permís oficial. L’Ajuntament tenia constància d’aquest fet en desembre, però avui dia l’empresa continua utilitzant el logo.

El logo de l’Ajuntament no és l’únic “col·laborador” d’aquests cartells sexistes, ja que també apareix la Generalitat de Catalunya i les revistes locals Tot Cerdanyola i Cerdanyola al dia. Aquesta última, en tenir constància del disseny del cartell, ha demanat a la direcció de la sala de festes la retirada del seu logo d’aquest tipus de cartells que tracten a la dona com a objecte.

image3344

Comparteix: