ERC veu propera la conformació d’un govern de majoria

El resultat de les darreres eleccions municipals del mes de maig de 2015 va generar un escenari polític molt exigent per a les candidatures que van assolir representació a la nostra ciutat, un escenari que requereix d’acords amplis per aconseguir un govern estable. Esquerra veu l’escenari amb optimisme, després del resultat de l’Assemblea de Compromís, que va votar a favor d’un govern de majoria.

ercERC, en un comunicat, ha remarcat que des del primer moment del mandat actual han apostat per governar i han proposat la fórmula que valoren com a més indicada per garantir la màxima estabilitat a l’administració. En aquesta línia, i després que tant Compromís com CiU manifestessin les seves intencions, ERC ha valorat els darrers moviments mitjançant els punts que segueixen:

  1. Les mateixes forces que van fer possible el relleu del PSC al capdavant de l’Ajuntament han de ser les que siguin capaces de fixar un rumb consensuat pels anys vinents i aportin la seva experiència i capacitats a l’objectiu d’aconseguir que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès comenci a superar els seus dèficits històrics. Valorem positivament que CxC hagi decidit iniciar un procés de pacte amb vocació de majories.
  2. Des d’Esquerra seguirem fent tot el possible per fer materialitzar un pacte que tingui com a eixos principals els respecte cap a la gestió dels recursos públics, el desenvolupament d’un programa ambiciós de manteniment urbà, la millora de la qualitat dels serveis públics, l’equilibri econòmic de la corporació i una línia clara de progrés.
  3. Esperem que tot aquest procés que ens ha de portar a disposar d’un govern de majoria es pugui completar en un termini curt de temps. És important que la ciutat pugui encarar debats polítics i la solució de molts problemes del dia a dia. Superem aviat aquesta etapa i comencem a estructurar respostes efectives als problemes reals de la ciutadania.
  4. Sabem que un pacte de majories és perfectament factible si qui encapçala les negociacions aposta honestament per fer-lo possible. L’actitud del nostre partit serà positiva i flexible en tant que som perfectament conscients que tot el procés de pacte comporta cessions i renúncies al propi programa. Demanem que aquesta sigui una lògica compartida per tots els partits que participen d’aquest procés de diàleg.
Comparteix: