Surt a la llum Pet Dating, la xarxa social de les nostres mascotes

Dos enginyers informàtics, un d’ells col·laborador del Cerdanyola Informa, han desenvolupat Pet Dating, la primera xarxa social en català dedicada exclusivament a les nostres mascotes.

logoitunesGràcies a Pet Dating les nostres mascotes són les protagonistes. Un grup d’enginyers han desenvolupat una aplicació que facilita, de manera senzilla, que les usuàries coneguin a les mascotes que tenen més a prop mitjançant un mapa de localització. Al mateix temps, l’aplicació permet que et posis en contacte amb les persones responsables de les mascotes per sortir a passejar junts, quedar en un parc per jugar i una infinitat d’activitats més, amb l’objectiu d’estimular i donar brillantor a la vida diària de la mascota.

Actualment l’aplicació està disponible només per a dispositius mòbils d’Apple, però les seves creadores estan treballant perquè estigui disponible, en uns mesos, en la plataforma Android.

Comparteix: