La Figa Rebel arrenca l’any amb les dones lluitadores de la YPJ

Aquest passat divendres 29 de Gener la Figa Rebel va organitzar la seva primera activitat de l’any al Casal Popular i Cultural Buirac. Es tractava de la projecció del documental “El batallón femenino de los Kurdos, la pesadilla del Estado Islámico” amb la prèvia y posterior intervenció de Pamela Urritia (Investigadora de l’escola de Cultura de la Pau de la UAB).

Gràcies al documental i a Pamela Urrutia vam ser coneixedors d’una realitat de la qual no es parla a cap mitjà, la realitat d’un conflicte armat on les dones també hi participen mitjançant la YPJ (batallons femenins). Batallons on les dones lluiten per la seva llibertat a tots els fronts: tant a la guerra com a la societat Kurda.

L’activitat no va deixar a cap dels assistents indiferent, es va generar un debat amb diferents punts de vista i opinions.

La Figa Rebel te programada una agenda amb diverses activitats. El proper divendres 5 de Febrer abordaràn la sexualitat femenina amb un tuppersex dirigit només a dones i amb la participació de Seda Calenta. També tenen programat un taller d’autodefensa feminista pel 16 de Febrer. Per més informació podeu consultar el seu Facebook: La Figa Rebel.

Comparteix: