Els veïns del Pont Vell reclamen millores al barri

El Govern de Ripollet va celebrar el passat dissabte, 23 de gener, una assemblea ciutadana al barri del Pont Vell per tractar diversos temes que afecten el barri.

El barri del Pont Vell té la singularitat que pertany a Cerdanyola i Ripollet. És per aquest motiu que el Govern de Ripollet va convocar una assemblea ciutadana per tractar diversos temes que afecten el barri. Tal com informa la Revista de Ripollet, l’alcalde de Ripollet, Jose Maria Osuna, va dir que el Pont Vell és un barri “amb identitat pròpia” que té unes “necessitats evidents i una carència d’equipaments municipals per donar-hi vida”. És per aquest motiu que l’alcalde va explicar als veïns que l’Ajuntament té la “voluntat de recuperar el Celler cooperatiu”. David Fontanals, regidor de participació, va destacar que l’actual centre cívic “no dóna espai a les necessitats del barri, és un model antic i obsolet”. David Fontanals també va explicar que des de l’Ajuntament es vol “reactivar el Patronat Municipal d’Ocupació (PMO) com un espai de cohesió social que doni vida al barri”.

Quant a mobilitat, el regidor Fran Sánchez va explicar que l’Ajuntament “es compromet a lluitar pel soterrament de l’autopista” i que el Pla de Mobilitat Urbana inclou un camí escolar fins a l’escola Tiana i un carril bici a l’N-150. Una de les prioritats, segons va explicar Osuna, serà la millora del carrer Sant Sebastià, que presenta una “necessitat més urgent”.

Font de la notícia: Revista de Ripollet.

Comparteix: