El primer ple de 2016 tindrà poc contingut polític

Aquest vespre a les 19hores es celebra el primer ple de l’any, un ple marcat per la modificació del grup municipal d’ICV-EUiA-MES, que perd Jordi Miró, nou regidor no adscrit. Una hora abans, a les 18hores, s’iniciarà l’audiència pública, un espai on la ciutadania pot preguntar o informar al govern.

pleL’any polític a la sala de plens s’iniciarà amb una modificació a ICV-EUiA-MES, ja que el seu cap de llista a les eleccions municipals de maig de 2015 té la condició de regidor no adscrit de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (condició atorgada des del dia 18 de desembre de 2015). Amb aquest canvi el grup es queda amb una sola regidora: Maria Reina.

La cap d’esports de l’Ajuntament de Cerdanyola tornarà al debat plenari, aquest cop per inadmetre el recurs de reposició interposat per la senyora Maria Àngels Casafont, que tenia l’objectiu de deixar sense efectes l’acord de ple en data 30 de juliol de 2015 on el PP va presentar una moció perquè l’Ajuntament es personifiqués en les diligències prèvies.

Cerdanyola Aparca també tindrà protagonisme al ple d’avui, aquest cop en referència a la gestió de la zona blava, un servei externalitzat on una empresa privada gestiona l’espai públic.

En l’apartat de mocions, les més destacades són les que presenten Ciutadans, ERC i ICV-EUiA-Mes, totes elles relacionades amb l’assetjament escolar per l’orientació sexual o identitat de gènere.

Comparteix: