La Tiendita Mexicana apareix a “Valor Afegit” de Tv3

La botiga cerdanyolenca “La Tiendita Mexicana”, situada a la carretera de Barcelona 160, ha sigut un dels negocis gestionats per nouvinguts que ha sortit al programa «Valor Afegit» de TV3.

Imatge: Facebook "La Tiendita Mexicana"

Imatge: Facebook “La Tiendita Mexicana”

“Valor afegit”, el programa socioeconòmic més veterà de l’estat espanyol, dirigit i presentat per Albert Closas amb la subdirecció de Pere Gaviria, ha realitzat un reportatge sobre els botiguers nouvinguts a Catalunya.

La producció de TV3 ha seleccionat la cerdanyolenca “Tiendita Mexicana” per mostrar com aquests botiguers nouvinguts, a força de treball i il·lusió, poden tirar endavant un comerç de proximitat que actualment està ferit de mort degut a l’aposta política per les grans superfícies comercials.

La Tiendita Mexicana és una botiga especialitzada en el mercat tradicional mexicà i, a més a més, apropa la cultura mexicana als veïns i veïnes de Cerdanyola i Ripollet. L’emprenedora és Paula Baltasar, que va obrir el negoci fa més d’un any i mig amb l’ajuda de la seva família després que ella i el seu marit fossin a parar a l’atur. Ara, amb quasi dos anys de vida, el negoci familiar ja s’ha convertit en tot un referent a la comarca.

Comparteix: