Podem continua treballant després del triomf històric a Cerdanyola

Després de l’històric resultat de «En Comú Podem» a les eleccions estatals, el cercle local ha reactivat el curs polític amb una trobada que ha omplert de gom a gom l’associació de veïns de Sant Ramón.

DSC00184Més de mig centenar de persones van participar el passat divendres a la trobada que va organitzar el cercle local de Podem Cerdanyola per valorar la situació del partit a tots els nivells – local, autonòmica i estatal – i presentar les principals novetats del 2016.

A la xerrada van valorar positivament el discurs que està tenint el partit, un discurs que, segons deia un dels seus membres, “ja no és tan radical perquè el camí és llarg, de res serveix tenir el discurs més radical si després quan guanyes no ets capaç de fer res”. Altres temes que es van tractar van ser la coordinació entre els cercles del Vallès o la posició animalista de Podem. En aquest sentit, un dels portaveus va recordar que “la línia de Podem és animalista i s’està reactivant el cercle animalista en Catalunya”.

El Cercle de Podem funciona mitjançant grups de treball que es creen segons les necessitats del grup i els objectius a llarga i curta durada. Els portaveus pretenen que el Cercle sigui un espai de discussió política i un espai social on la gent es reuneixi. Actualment el cercle està a l’espera de noves eleccions per escollir el nou consell ciutadà.

Grup Municipal

El grup crearà un grup municipal que tindrà la tasca de conèixer en profunditat l’ajuntament i les polítiques municipals que es poden aplicar. Un cop estigui el grup creat, organitzaran xerrades per formar-se de cara a estar preparats per si arriba l’ocasió de tenir regidors tenir un «equip de gent potent que sàpiga treballar en totes les àrees de l’Ajuntament».

Activitats formatives

El partit està organitzant nou activitats obertes a tota la ciutadania sobre polítiques socials, petroli, energies renovables, educació,… més endavant, un cop estigui en ple funcionament el grup municipal, treballaran en xerrades de temes que afectin directament a Cerdanyola.

La PAH Ripollet, possibles ponents per un dels actes

Un dels actes que vol organitzar Podem Cerdanyola per aquest curs polític comptarà amb les ponències de membres de la PAH Ripollet. El motiu que sigui la PAH del poble veí i no la de Cerdanyola qui faci la ponència és, segons va explicar una membre de la plataforma a Ripollet, “que la PAH Cerdanyola no només s’està utilitzant per a les seves tasques principals, sinó per altres més personals”, i els acusa d’haver traspassat la línia vermella, ja que la plataforma és apartidista i cap portaveu pot anar en la llista de cap parit, tal com va fer el portaveu de la PAH Cerdanyola. En la mateixa intervenció va anunciar que la coordinadora s’està posant en marxa i “si no passa res, d’aquí a poc temps Cerdanyola i Ripollet tindrà una plataforma com ha de ser”.

Comparteix: