Els Castellers omplen l’Espai Enric Granados en la presentació de la nova temporada

El passat divendres els Castellers de Cerdanyola van presentar la nova temporada en una sala que es va quedar petita i on es respirava molta il·lusió i ganes de créixer.

Sin título-1

Els Castellers de Cerdanyola van presentar el passat divendres la seva nova junta directiva i els caps de colla. El nou president serà Cristian Zurita, mentre que els nous caps de colla seran Laia Comas i Joel Font. Aquestes tres persones són les que tindran el timó d’un gran equip ple de companyerisme – tal com es va poder veure en la presentació – que mostren ser una gran família actuació rere actuació.

Ara, un cop aconseguida aquesta pinya, l’entitat vol créixer amb la campanya “100 camises”, que consisteix en arribar en cada actuació a la xifra de 100 castellers. Alhora també tenen l’objectiu de fer castells més complicats.

A l’acte es va recordar que els assaigs són oberts a tota la ciutadania. Aquests es realitzen els dilluns i els dimecres (20-22h) i els divendres (20-23h) al local que l’entitat té al carrer del Remei número 15, malgrat que alguns d’ells es realitzaran al carrer amb l’objectiu d’apropar-se més a la ciutadania.

 

Comparteix: