El PSC demana que Cerdanyola s’incorpori a la Zona 1 del transport metropolità

El PSC reclama al govern de Compromís que s’iniciïn les negociacions per incorporar Cerdanyola a la zona 1 del transport metropolità, que inclouria la nostra ciutat dins de la zona de Barcelona.

2000px-Zonificació_ATM_àrea_de_Barcelona_(ampliació_2009).svgEl PSC reclama a Compromís, mitjançant una moció al proper ple, que s’iniciïn les negociacions per incorporar Cerdanyola a la zona 1 del sistema tarifari integrat. En 2011 el PSC va presentar aquesta proposta al seu programa electoral i la van incloure a les bases de l’acord del Govern amb CiU. Durant els quatre anys del mandat del PSC aquesta proposta, que tant van utilitzar a la campanya electoral, va quedar oblidada en un calaix sense que es debatés en caps dels plens.

Ara, amb el PSC a l’oposició, el partit liderat per Carme Carmona torna a mostrar la seva preocupació per la situació de Cerdanyola en la xarxa de transports metropolitans i pressionarà, mitjançant una moció que es debatrà al proper ple, al nou govern de Carles Escolà perquè actuï. Aquesta moció també inclou altres aspectes que el PSC va incloure a les bases de l’acord de govern amb CiU, com la recuperació del projecte del Tram-Vallés.

Extracte del programa electoral del PSC (2011)

Extracte del programa electoral del PSC (2011)

Extracte de les bases de l'acord de Govern entre PSC i CiU (2011)

Extracte de les bases de l’acord de Govern entre PSC i CiU (2011)

 

Comparteix: