‘L’Arqueologia desapareguda’, protagonista a Ca n‘Oliver

El Museu de Ca n’Oliver ha organitzat un itinerari per descobrir els jaciments de la Plana del Castell. El mateix dia es presentarà el catàleg de l’exposició Abans de l’Alba.

Plana_CastellL’exposició Abans de l’Alba s’acomiada del Museu d’Història de Cerdanyola del Vallès amb un itinerari pels llocs a on estaven els jaciments que s’han excavat durant els darrers anys a la Plana del Castell i amb la presentació del catàleg de l’exposició que començarà el seva itinerància a Sant Cugat del Vallès.

El diumenge 24 de gener, a les 10:30h començarà l’itinerari pels diferents indrets a on estaven els jaciments i que avui han desaparegut. Durant el recorregut també s’explicarà la història, en algun cas curiosa, de la seva descoberta. L’itinerari acabarà al Museu de Ca n’Oliver amb una visita guiada a l’exposició Abans de l’Alba, on es poden veure més de quaranta objectes recuperats durant les excavacions i conèixer la història de més de dues dècades de recerca.

A les 12:30h es farà la presentació del catàleg de l’exposició Abans de l’Alba, l’edició del qual ha estat assumida pel Consorci del Centre Direccional. Les persones assistents seran obsequiades amb un exemplar.

Per a participar en l’activitat (recomanada per a majors de 10 anys) cal inscripció prèvia. Aquesta es pot fer a partir d’avui, dijous 14 de gener, trucant al telèfon 935 804 500.

El diumenge 24 de gener serà el darrer dia que es podrà visitar l’exposició Abans de l’Alba, produïda i comissariada pel Museu d’Història de Cerdanyola amb el suport de la Diputació de Barcelona. Fins aquesta data es faran visites guiades gratuïtes a l’exposició cada dijous i dissabte a les 18:30h. A partir del març, l’exposició començarà a itinerar i el primer lloc que l’acollirà serà el Museu de Sant Cugat.

Comparteix: