Xavier Bosch obre un nou cicle del Cafè amb Lletres amb ‘Algú com tu’

El periodista visitarà la Biblioteca Central de Cerdanyola el dijous 21 de gener a les 19:30h per protagonitzar la primera sessió del Cafè amb Lletres del 2016.

algu_com tuXavier Bosch presentarà el seu darrer llibre Algú com tu (Barcelona : Planeta, 2015), guanyadora del premi Ramon Llull 2015 i novel·la amb la que el barceloní ha fet un salt en la seva carrera literària. En Algú com tu, Bosch ens endinsa en una història sentimental que ofereix dues visions contraposades de dues generacions davant l’amor.

La crònica tracta la reconstrucció d’una història d’amor entre Jean-Pierre Zanardi, galerista de la Rive Gauche, i Paulina Homs, una barcelonina de vida tranquil·la i familiar que un dia arriba a París per a la boda de a seva cosina. Entre els dos sorgirà un amor, amb quatre dies d’intensa relació, que els marcarà per sempre i que la Gina, la filla de la Paulina, descobrirà molts anys després de la mort de la seva progenitora, a través de les paraules escrites a les cartes de la parella.

Xavier Bosch (Barcelona, 1967) és l’autor de les novel·les Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut del 2010) i Homes d’honor (2012). Anteriorment, havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992) i Vicis domèstics (1998), i la novel·la breu La màgia dels reis (1994).

Comparteix: