Compromís per Cerdanyola dona comptes dels 200 dies de govern a la ciutadania

En la primera setmana del nou any, Compromís per Cerdanyola ha celebrat una assemblea oberta per donar comptes de la feina feta i informar de la situació sobre l’ampliació del govern.

IMG-20160108-WA0002En l’assemblea oberta de Compromís que es va fer divendres a la sala Enric Granados les persones regidores han explicat les tasques fetes fins a data d’avui a l’Ajuntament. Ha estat una feina ingent amb l’objectiu de conèixer la situació de l’Ajuntament, conèixer les demandes de les entitats de la ciutat i a partir d’aquí poder fer unes polítiques d’acord amb el programa de Compromís. S’ha prioritzat el dia a dia i l’augment de tot el que afecte als serveis a les persones a les quals s’han destinat al màxim de recursos possibles (pla d’emergència social, etc…). S’han prioritzat, també, les polítiques de participació.

En el segon punt, s’ha plantejat la situació de futurs pactes a la ciutat per tal d’ampliar l’equip de govern. La nostra prioritat és un pacte amb ERC amb el suport d’altres forces, prioritàriament ICV i Convergència, sense descartar-ne les altres, tot i que es veu molt difícil, Ciutadans, PP i PSC, que fins ara s’han negat a col·laborar. Tal com ens vam comprometre’ns en el darrer ple, obrirem aviat, amb les 4 forces polítiques que van donar suport a la investidura, amb totes les cartes sobre la taula, però sense condicions. Un cop arribat a un acord aquest s’haurà de portar a les organitzacions perquè ho ratifiquin.

Comparteix: