Activitats 40è aniversari de l’Assemblea Democràtica de Cerdanyola

A partir del dijous 14 de gener es posaran a la venda els tiquets per al sopar del 40è aniversari de l’Assemblea Democràtica de Cerdanyola, que es realitzarà al Bar de l’Ateneu el pròxim 22 de gener.

A partir del dia 14 es podran comprar, a un preu de 15 euros, els tiquets per al sopar de germanor que, el pròxim 20 de gener, es farà a l’Ateneu de Cerdanyola per commemorar el 40è aniversari de l’Assemblea Democràtica de Cerdanyola. El sopar es farà a les 21 h al restaurant de l’Ateneu (els tiquets es poden comprar al mateix restaurant i l’aforament és limitat).

El mateix dia, a les 19 h, es farà, també a l’Ateneu, una conferència sobre el paper de l’Assemblea Nacional de Catalunya durant els anys de la transició política, així com de les activitats que l’Assemblea Democràtica de Cerdanyola va organitzar, durant el mateix període, a la nostra ciutat. Al mateix acte, també es visionarà el vídeo que el servei de comunicació de l’Ajuntament ha fet sobre l’Assemblea Democràtica de Cerdanyola, i s’inaugurarà l’exposició amb els materials gràfics i fotografies inèdites d’aquell període, recuperades durant les darreres setmanes.

Durant el sopar, les persones interessades podran adquirir també, a un preu simbòlic, una litografia, signada i numerada i especialment dissenyada per a aquesta ocasió, per l’artista local Jesús Bolinaga, que va ser també part activa de l’Assemblea Democràtica de Cerdanyola.

Pendent de confirmar el nom del convidat que pronunciarà la conferència

Encara no s’ha pogut confirmar el nom de la persona que pronunciarà la conferència. S’ha convidat a participar en aquest acte a algunes de les figures polítiques catalanes més destacades dels darrers anys, que en el seu moment van participar activament a l’Assemblea Nacional de Catalunya, però malgrat que algunes d’elles han manifestat el seu interès a participar en la trobada, encara no es té la confirmació definitiva de la seva assistència.

Comparteix: