Èxit al Festival de Nadal del Club Patinatge Artístic

El passat dissabte el Club Patinatge Artístic Cerdanyola va realitzar al Pavelló de Can Xarau el tradicional Festival de Nadal i la presentació de totes les patinadores que formaran el club el proper any. Llums, colors, magnifiques músiques i coreografies van fer possible una nit màgica Can Xarau, on el públic que abarrotava les graderies va gaudir del patinatge i donar així començament al Nadal.

Festival de Nadal CPACV-0-2015El Pavelló Xarau es va posar de gala per presentar l’equip tècnic i les patinadores que es vestiran amb els colors del Club Patinatge Artístic Cerdanyola durant la temporada 2016. Després de la foto de família, el nombrós públic que abarrotava el pavelló va gaudir d’un espectacle de benvinguda realitzat per totes les patinadores del Club. La primera part va comptar amb les actuacions dels convidats CPA Sabadell, CPA Sant Quirze, CPA Sentmenat i el Col·legi de Tiana i per finalitzar les actuacions del grup Xous i del grup d’adults del club.

A la segona part, com ja és habitual des de fa anys, es va fer una única coreografia interpretada per les patinadores del Club, en aquesta ocasió amb el títol de “Somni Espacial”. Durant més de vint minuts el públic va poder veure entrant i sortint a la pista a les patinadores del club de tots els nivells, explicant la història d’uns nens que somiaven al parc amb anar a la lluna, somni que a poc a poc es va anar fent realitat i en el qual vam poder veure, científics preparant un coet espacial, les estrelles , els astronautes amb la seva arribada a la lluna clavant la bandera de Cerdanyola i, com en totes les fantasies, al final, sorpresa: “els extraterrestres”.

Tota la coreografia va ser escrita i dirigida per Sonia Arpide amb la col·laboració de l’equip tècnic del club i l’àrea de logística del club, que va realitzar una magnífica tasca amb els vestidors.

Comparteix: