L’Ajuntament organitza una xerrada sobre la pobresa energètica

El Programa de Pobresa Energètica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès organitza una xerrada per ajudar a entendre i optimitzar la factura energètica.

pobresaenergeticaFrancesc Ruiz Morillas i Ivan Utrilla, ambdós tècnics industrials, seran els ponents de la xerrada ‘Com entendre i reduir la factura energètica’, que es durà a terme el dilluns 21 de desembre, a les 19h, a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Amb aquesta xerrada, el Programa de Pobresa Energètica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès vol ajudar a les persones assistents a entendre la factura energètica i també facilitar diferents consells i fórmules per estalviar, reduir i optimitzar el consum energètic a les llars. Durant la xerrada també es parlarà de les diferents bonificacions existents.

Web sobre pobresa energètica

El Programa de Pobresa Energètica de l’Ajuntament disposa del web http://www.cerdanyola.cat/web/pobresaenergetica amb informació sobre la pobresa energètica, un problema creixent en els últims anys a la nostra societat. En l’actualitat hi ha persones i famílies amb dificultats o incapacitat per a fer front al cost dels serveis bàsics (aigua, electricitat i gas) per a mantenir la llar en unes condicions adequades de confort i salubritat.

Comparteix: