L’Ajuntament vol acordar un nou conveni amb l’EMD sense condicions prèvies

El govern municipal de Cerdanyola del Vallès insisteix en la voluntat d’acordar un nou conveni per a l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra amb la implicació dels màxims agents polítics i socials de l’EMD.

9N_Bellaterra_2Davant la demanda de Bellaterra a Cerdanyola d’una proposta concreta de nou conveni i sotmetre aquest a una consulta vinculant entre els veïns de l’EMD, el govern municipal considera que posar sobre la taula condicions prèvies per seure a parlar és un intent de bloquejar el debat. Tot i així, el govern local manté la voluntat de negociar un conveni que superi els problemes enquistats des de fa anys.

L’alcalde, Carles Escolà, insisteix que “des de l’inici de mandat existeix una clara voluntat del govern municipal d’acordar un nou conveni i així s’ha transmès als representants de l’EMD en moltes ocasions”. Escolà destaca també que “aquesta voluntat és compartida amb la majoria de grups del ple tal i com va quedar concretat en l’acord de plenari del mes d’octubre”.

Des del govern de Cerdanyola l’objectiu en aquest debat ha estat en tot moment facilitar les condicions per a la participació dels grups de l’EMD en el procés, però en el darrer moment sempre han sorgit noves condicions que volen justificar la no participació de l’EMD. Per aquest motiu, des del govern municipal es vol emplaçar als grups de Bellaterra a replantejar la seva posició de bloqueig i col·laborar en un procés de negociació en el qual per part del govern i la majoria de grups del consistori hi ha una àmplia voluntat per arribar a un acord.

Comparteix: