Bon paper del Club Patinatge Artístic al Campionat de Debutants

El Pavelló de Matadepera va ser l’escenari del Campionat de Debutants, un campionat on el Club Patinatge Artístic de Cerdanyola ha fet una gran actuació.

Quatre patinadores del Club Patinatge Artístic de Cerdanyola han participat en el Campionat de Debutants, es tracta de Reyes Martín, Andrea Garcia, Carla Garcia, Carla Garcia i Carla Haro, totes elles han obtingut aquest any el Certificat ide cara a 2016 competiran en categoria.

Reyes Martin en categoría Cadet de Lliure i Figures Obligatòries, Andrea Garcia en Categoria Infantil de Lliure, Carla Garcia en Categoria Infantil de Figures Obligatòries i Carla Haro, en Categoria Infantil de Figures Obligatories han realitzat un gran paper en el seu debut. Marta Barranco, que també hauria d’haver participat en Categoria Infantil no ho ha pogut fer encara perquè continua lesionada.

Els resultats van ser:

  • Reyes Martín: 12ª en Lliure i 8ª en Figures Obligatòries.
  • Andrea Garcia: 26ª en Lliure.
  • Carla Garcia: 7ª en Figures Obligatòries.
  • Carla Haro: 15ª en Figures Obligatòries.

El Club destaca la il·lusió posada en la pista en la posada de llarg de les joves patinadores, que després d’un any treballant en iniciació han aconseguit el tan apreciat Certificat per poder competir en Categoria.

Comparteix: