Visita guiada adaptada per a persones sordes al Museu d’Art de Cerdanyola

En el marc de les activitats del al Dia Mundial de les persones amb disCapacitat el Museu d’Art de Cerdanyola ha programat una visita guiada al museu oberta a tots els públics i adaptada a persones sordes. La visita serà el diumenge 6 de desembre a les 12h.

fulletx_musicalEl Museu d’Art de Cerdanyola s’ha volgut sumar al Dia mundial de les persones amb disCapacitat i ho ha fet organitzant una visita guiada oberta a tots els públics i adaptada per a persones sordes. La visita farà un recorregut per l’exposició permanent del museu, els vitralls modernistes i alguns dels artistes presents a la col·lecció, com ara el pintor Josep de Togores que va quedar sord a la infantesa.

També es visitarà l’exposició temporal “Catifes de ciment. El món de la rajola hidràulica”, una exposició itinerant que pretén posar en valor la rajola hidràulica ja que és un objecte estretament vinculat a l’arquitectura catalana, a més a més d’haver estat abastament utilitzat entre 1890 i 1930. El discurs expositiu que s’ha articulat permet situar-ne els orígens, quins n’han estat els fabricants principals i la tècnica, i percebre’n l’evolució del disseny.

L’activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, que a través de l’Oficina de Patrimoni Cultural coordina les diverses activitats que els museus han programat coincidint amb aquest dia i ofereix un servei d’intèrpret en llengua de signes catalana.

La visita guiada tindrà lloc el diumenge 6 de desembre a les 12h. L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Comparteix: