És possible fer un periodisme diferent des del món local?

El dimarts 1 de desembre, a les 19:30hores, Cal Temerari (Sant Cugat) serà l’escenari de la xerrada organitzada per El Cugatenc que porta per títol: “És possible fer un periodisme diferent des del món local?”.

Posar en comú les experiències dels mitjans locals. Aquest és l’objectiu d’El Cugatenc en la xerrada que ha organitzat a Cal Temerari el dimarts 1 de desembre, una xarada que comptarà amb la presència de Fet a Sant Feliu (Sant Feliu de Llobregat), Malarrassa (Terrassa) i Cerdanyola Informa.

 

banner 1 de desembre(1)

 

L’organitzador de l’acte és el nou mitjà de comunicació local de Sant Cugat “El Cugatenc”, un mitjà que en tan sols set mesos de vida ha demostrat que fer un periodisme independent i de qualitat és possible, com també ho han demostrat “Fet a Sant Feliu” i “Malarrassa”, tots tres referents a les seves localitats.

La xerrada pretén compartir l’experiència dels diferents mitjans que, amb històries i models diferents, tenen un objectiu comú: aportar a la seva comunitat una informació lliure, sense hipoteques ni dependències de poders econòmics ni institucionals.

Us hi esperem!

Comparteix: