El Ple extraordinari “Curt i car”, ens costa 379,44€ per cada regidora de l’oposició

Cada regidora de l’oposició va cobrar 379,44€ per assistir al Ple extraordinari per escollir les ciutadanes que controlaran les meses electorals el 20-D.

eleccions2L’Ajuntamentde Cerdanyola va celebrar dissabte passat un ple extraordinari amb l’objecte de procedir al sorteig de membres que compondran les diferents meses electorals de cara a les Eleccions Generals que tindran lloc el proper 20 de desembre. Un total de 594 ciutadanes controlaran les 66 meses repartides en 13 col·legis electorals. Aquesta mateixa setmana, tant titulars com suplents rebran notificació de la seva designació per part de la Junta Electoral de la Zona, davant la qual poden al·legar si per alguna causa no poden assumir aquesta comesa el dia de les eleccions.

Per realitzar el sorteig de les ciutadanes que estaran a les meses es va convocar un ple extraordinari que va tenir un cost de 379,44€ per cada regidora de l’oposició que va assistir. Això suposa una mostra més del malbaratament de diners públics per assistir a una reunió que cap de les regidores va haver de preparar.

El nombre d’electores amb què compta el municipi de Cerdanyola ascendeix a 43.128. Totes elles podran, majors de 18 anys, podran exercir el seu dret a vot en el col·legi electoral que figura a la seva targeta censal.

Comparteix: