La presentació comarcal de la candidatura “En Comú Podem” serà a Ripollet

El divendres 27 de novembre el Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet serà l’escenari, a partir de les 19hores, de la presentació comarcal de la candidatura En Comú Podem.

image004

Imatge: Podem
Imatge de portada: Ajuntament de Cerdanyola

El próxim divendres 27 de novembre, a partir de les 19hores, el Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet acollirà l’acte de presentació comarcal de la candidatura per les eleccions generals del 20 de desembre de “En Comú Podem”. L’acte comptarà amb Xavier Domènech, historiador, activista social y cap de llista, Marta Sibina, infermera defensora de la sanitat pública, activista social i ex co-editora de Cafèambllet, segona en de la llista per Barcelona, i Lucía Martín, activista pel dret a l’habitatge que ocupa la quarta posició de la candidatura.

El cercle de Podem Cerdanyola es mostra optimista i diu que “ara tenim l’oportunitat de sumar més forces per guanyar les eleccions generals i transformar radicalment el règim del 78″. Aquest optimisme és conseqüència de les alcaldies guanyades a les darreres eleccions municipals a moltes grans ciutats d’Espanya, com Barcelona, Cadis, Madrid, Saragossa o La Corunya, i a molts pobles, com el veí Ripollet.

Comparteix: