Tret de sortida al “Foto Cerdanyola 2015″, el concurs de fotografia d’ERC

El grup local d’ERC ha donat llum verda al Foto Cerdanyola 2015. Les ciutadanes podran participar des d’avui fins al 15 de desembre en qualsevol de les tres modalitats: Racons, Millorem i Comerç.

fotodenunciaDes d’avui i fins al 15 de desembre a les 23h, qualsevol persona pot participar en la nova edició del “Foto Cerdanyola”. Per fer-ho, no cal inscripció prèvia, només s’ha de fer una foto inèdita realitzada dins del terme municipal de Cerdanyola del Vallès i enviar-la, digitalment, a un dels canals què disposa ERC Cerdanyola:

  • Correu electrònic,  adreçat a cerdanyola@esquerra.org, amb indicació d’assumpte FotoCerdanyola, on haurà de constar la categoria en la que es participa, així com el títol i localització on s’ha realitzat la imatge, el nom i cognoms de l’autor/a i telèfon de contacte. En cas de que un mateix autor/a presenti a concurs més d’una fotografia, s’haurà de lliurar cada una d’elles en diferents correus.
  • Twitter, citant @ercerdanyola, i amb el hastag corresponent a la categoria escollida, títol i lloc on és realitzada la fotografia, en el mateix twitt.
  • Instagram, citant @ercerdanyola, amb el hastag corresponent a la categoria escollida, títol i lloc on és realitzada la fotografia, en la mateixa publicació.
  • Facebook, publicació a la pàgina FotoCerdanyola, amb el hastag corresponent a la categoria escollida i amb títol i localització on s’ha realitzat.

Aquesta edició repeteix tres categories: Foto Racons, per recollir diferents racons de la ciutat: arquitectura, natura,…; Foto Comerç, per promocionar el comerç cerdanyolenc i Foto Millorem: per “denunciar” aspectes de la ciutat que es podrien millorar. Respecte a aquesta última categoria, Elizabeth Pasamonte deia que “malauradament la foto que es va presentar l’any passat a Millorem podria tornar a presentar-se aquest any”.

La novetat presentada aquesta edició és que el concurs comptarà amb un jurat composat per un membres d’Afocer, dels Igers Cerdanyola i de la secció l0cal d’ERC. Aquests donaran el veredicte el 22 de desembre. Els militants del grup municipal poden participar però no optaran a premi.

Cadascuna de les categories tindrà un premi dels següents premis: un sopar per a dues persones al Restaurant CapiCua, un berenar a la cafeteria Meryland i un val de compra a Llibreria l’Aranya.

Consultar les bases del concurs.

cartell 2015

Comparteix: