L’Associació Funcional llança la campanya “Accessibilitat Real 2017″

L’Associació Funcional per la Integració Social ha llançat la campanya Accessibilitat Real 2017 per aconseguir que totes les poblacions d’Espanya siguin accessibles i compleixin amb el concepte d’Accessibilitat Universal.

mocio1La campanya Accessibilitat Real 2017 ha donat el seu pas a les institucions. L’Associació funcional ha entregat aquest matí a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà un text amb l’objectiu que es presenti com a moció al ple de novembre de l’Ajuntament de Cerdanyola. La moció, que ha estat presentada per membres de l’Associació i de Compromís per Cerdanyola, EUiA, ERC, Ciutadans, CiU i ICV, demana un compromís real amb l’Accessibilitat Universal a la nostra ciutat i que porti aquesta moció a la resta d’ajuntaments d’Espanya, així com al Govern Català i l’Espanyol.

La campanya ja es va iniciar a Twitter amb el hastag #AccesibilidadReal2017. Allà lesmocio2 usuàries poden enviar fotografies per donar difusió dels punts que no compleixen amb l’Accessibilitat Universal. A més a més, l’Associació té pensat incorporar una nova pestanya a la pàgina web de la campanya, on quedi recollit tot el material que recopilin sobre els materials i les guies existents entre altres coses sobre l’Accessibilitat Universal. D’aquesta manera la ciutadania disposarà d’una petita biblioteca virtual de consulta per estar al dia sobre aquesta matèria.

Comparteix: