C’s presentará una moció per la recuperació de la via pública i el seu manteniment

C’s ha presentat pel ple de novembre una moció que proposa elaborar un pla de rehabilitació de l’espai públic que estigui dotat de pressupost suficient en els pressupostos de l’any 2016.

Santiago_3

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

C’s presentarà diverses mocions en el ple de novembre que se celebrarà dijous vinent. Entre elles una moció que proposa elaborar un pla de rehabilitació de l’espai públic que estigui dotat de pressupost suficient en els pressupostos de l’any 2016 i que s’implementi durant el segon, tercer i quart trimestre d’aquest any. Sol·licitarà així mateix que s’aprovi la creació d’un espai al web de l’Ajuntament que permeti visualitzar les diferents actuacions amb actualitzacions online sobre les incidències obertes a la ciutat.

El grup municipal de Ciutadans considera que l’estat en què es troba la nostra ciutat “cada vegada és de més deixadesa i que cal, de manera prioritària, que es comencin a realitzar una sèrie d’actuacions de manteniment a les zones de major deteriorament. Existeixen en gairebé tots els barris de Cerdanyola voreres aixecades per les arrels dels arbres, paviments molt deteriorats, falta d’il·luminació, deterioraments en calçades i mobiliari urbà i nivell baix de neteja als carrers” – comunica el grup municipal.

El grup liderat per Maria Valle creu que ara és el moment oportú per determinar aquest aspecte de la ciutat ja que ens trobem propers al debat i aprovació dels pressupostos de l’any que ve, “pel que és necessari destinar una partida pressupostària suficient per a actuar en tots els àmbits de la via pública”- assenyala la portaveu. I afegeix: “aquesta és una de les peticions que amb més freqüència realitzen els habitants de la nostra ciutat, de manera que cal donar resposta a aquesta reclamació de forma adequada i immediata”.

Comparteix: