La Coordinadora del Vallès de Podem es presenta a Cerdanyola

Demà dimecres 18 de novembre Cerdanyola acollirà la presentació de la Coordinadora del Vallès de Podem, un acte que comptarà amb la presència de Marta Sibina i Raimundo Viejo.

podemCerdanyola coneixerà, aquest divendres, la Coordinadora del Vallès de Podem, un acte que comptarà amb dos ponents: Marta Sibina, activista per la Sanitat Pública i ex editora de Cafè amb Llet i número 2 en la llista En Comú Podem – Podem en Comú: i Raimundo Viejo professor de la UB número 5 d’En Comú Podem – Podem en Comú  i que té com a referent a Podemos a escala d’Estat.

En aquest acte, obert a tota la ciutadania s’explicaran algunes línies de treball de Podem a la Comarca, i es parlarà de la gestació de la candidatura En Comú Podem – Podem en Comú  en mig del moment polític actual, així com de la feina que el partit ha de dur a terme a Catalunya “per tal que resulti el més exitosa possible”.

Comparteix: