L’ANC diu que posarà els seus esforços en els col·lectius més necessitats

L’ANC Cerdanyola presenta un nou full de ruta dirigit treballar principalment en la construcció de la nova República Catalana, “sobirana i justa socialment”.

Un cop passades les eleccions el full de ruta de l’ANC anirà dirigit a treballar principalment en la construcció de la nova República Catalana, “sobirana i justa socialment, que lluiti contra la pobresa i els desnonaments, contra la precarietat i la creació de treball, per la millora dels recursos de sanitat i educació, i en tots els aspectes que signifiquin una millora personal i col∙lectiva”. I és en aquesta línia que l’ANC local dedicarà, des d’ara, a Cerdanyola, tots els seus esforços i recursos “vers aquells col∙lectius que més ho necessiten” i, per arribar amb més facilitat a l’objectiu, el col·lectiu ha fet una crida a tota la ciutadania per demanar-li participació.

Valoració de les eleccions

Els resultats de les passades eleccions al Parlament de Catalunya, malgrat la campanya bruta i de por sobre les pensions i economia, han donat una victòria clara per majoria absoluta de 72 escons, per a les forces polítiques que volen un nou estat sobirà. El 47,7 % de catalans han votat per aquestes forces, mentre que un 38,2 % ho han fet per continuar en la mateixa situació actual i un 15% han estat vots, no posicionats clarament en el Sí o el No. A Cerdanyola, amb una participació històrica del 80%, el vot sobiranista ha arribat al 36%, mentre que el no definit en un sentit o altre representa un 15%.

Comparteix: