La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública fa una crida a la lluita contra les retallades

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Cerdanyola – Ripollet ha anunciat que no abaixarà els braços a l’hora de denunciar i de treballar per defensar la qualitat de la Sanitat Pública.

parisEl servei de sanitat pública catalana està en hores baixes. Així ho indica el rànquing estatal en els serveis públics sanitaris, que li dóna la penúltima posició. Una de les causes d’aquest fet és la disminució pressupostària estatal destinada a la sanitat duran la crisi, que ha portat a conseqüències greus com les que podem observar a l’hospital de referència de Cerdanyola: el Taulí. Allà s’han tancat llits i quiròfans i s’han desviat pacients a hospitals privats.

La Plataforma també destaca la situació de retallades que patim a Cerdanyola i Ripollet i que provoca, en el millor dels casos, desconfiança i certa desorientació entre els professionals de la Sanitat i un sentiment de malestar i empipament entre les usuàries.

Per tot això, la Plataforma anima a la ciutadania a participar i a recolzar-la en aquesta dura tasca que és la lluita contra les retallades i a favor d’aconseguir una sanitat 100% pública i de qualitat. Les reunions de l’entitat són els dimarts de la primera i tercera setmana de cada mes de 19 a 20:30 h al Centre Cívic Mancomunitat (Carrer Nostra Senyora dels Àngels, 15, barri del Pont Vell) i estan obertes a tota la ciutadania que vulgui col·laborar o que vulgui fer qualsevol consulta, petició, denuncia…

Comparteix: