El Cerdanyola acaba amb la invencibilitat de l’Europa al Nou Sardenya

El Cerdanyola ha derrotat (2-3) a l’Europa a domicili, al Nou Sardeña, on l’equip local no havia perdut cap partit en els darrers sis mesos.

12187923_934999266567296_5529360085476494297_nEl passat diumenge el Cerdanyola va visitar a un Europa que, malgrat portar sense perdre al Nou Sardenya sis mesos, estava en hores baixes, ja que portava 324 minuts sense marcar un gol. L’equip local va veure com els de Toni Carrillo s’emportaven els tres punts en els darrers instants.

L’inici del partit va ser elèctric, amb un munt d’oportunitats clara de gol per als dos equips. El primer gol ho va fer Montoro, aprofitant una centrada de Nils. A la jugada següent el Cerdanyola gaudiria d’un penal a favor que Javi Sánchez va transformar en l’empat a un. Minuts després, i fruit d’una errada a les files locals, Javi Sánchez signaria la remuntada del Cerdanyola. L’empat a dos de l’Europa també vindria d’una errada, en aquest cas del Cerdanyola, quan Barriendos va desviar cal a la pròpia porteria una centrada d’Abel Rita. Finalment, quan tot semblava que acabaria en taules, el Cerdanyola va aconseguir un gol in extremis que el feia portar-se els tres punts cap al Vallès.