Un veí de Ripollet atraca a Cerdanyola

Un veí de Ripollet, armat amb un ganivet, va atracar ahir una botiga de la cèntrica Cvinguda de Catalunya. Finalment va ser detingut pels Mossos d’Esquadra.

CapturaEren les 12:30 quan un veí de Ripollet, armat amb un ganivet, va entrar dins d’una botiga de l’Avinguda Catalunya i va amenaçar a la dependenta per acabar emportant-se entre 100 i 200 euros de la caixa registradora. Tot seguit, la dependenta va denunciar els fets i va descriure a l’autor: A.P.B, de 32 anys, i va informar per on havia fugit.

Aquestes dades van facilitar el treball a la policia que, seguint la descripció facilitada, el va trobar a la carretera de Barcelona i, quan van demanar-li la identificació, va sortir corrent, sent perseguit per un agent en moto i un altre a peu, que van aconseguir aturar-lo a l’Avinguda de la Creu Roja.

Un cop detingut, li van requisar un ganivet i cent vint-i-vuit euros en efectiu. L’home va reconèixer els fets i va manifestar la seva intenció de retornar els diners sostrets. La policia el va traslladar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on s’instrueixen les diligències judicials.

Comparteix: