Can Xarau es vesteix de gala per la Final d’Interclub

En la final d’Interclub disputada aquest cap de setmana a Can Xarau, les patinadores del Club Patinatge Artístic de Cerdanyola van aconseguir tres podis.

Marta Barranco i Clàudia López, i Judit Martin van aconseguir pujar al podi de Can Xarau en una gran jornada per l’equip local, que va veure com totes les seves participants aconseguien bones classificacions (Maria Moraño 18ª, Carla Haro 9ª, Maria Moraño 4ª i Reyes Martin 9ª).

Les entrenadores del Club Patinatge Artístic de Cerdanyola estan satisfetes per haver arribat fins a la final amb sis patinadores i amb grans resultats “Ha sigut un magnífic Interclub, amb una magnífica organització per part de tots els voluntaris del club” – deien.

A l’acte no va faltar la presència de Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola, Contxi Haro, regidora d’esports, Raimon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, Montse Mata, presidenta territorial de Barcelona de Patinatge Artístic, Maria Valle, portaveu de Ciutadans, Fulgencio Yeste, regidor del Partit Popular i Octavi Moreno, president de l’Associació de l’Esport de Cerdanyola. El president del club, Francisco Arpide, agraeix a totes les persones i entitats que han fet possible l’organització: l’Ajuntament, les voluntàries del Club, Cruz Roja, entrenadores, calculadors, delegats, jutges…

 

 

Comparteix: