Cerdanyola commemora el Dia Internacional contra el Càncer de Mama

La junta local de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC)-Catalunya organitzava diverses activitats coincidint amb el Dia Internacional contra el Càncer de Mama que es commemora avui dilluns. La plaça de l’Abat Oliba acollia una jornada participativa amb diferents activitats organitzades per l’AECC Cerdanyola, la Fundació Rovira i l’Ajuntament de Cerdanyola.

cancermamaDurant tot el matí  es van fer diversos tallers, ballada de sardanes, classes de Pilates i la confecció de coixins solidaris. A les 13h es va llegir  el Manifest de la jornada.Cerdanyola se suma a la campanya de l’AECC-Catalunya contra el Càncer amb diferents actes com ara la il·luminació de la façana de l’Ajuntament de color Rosa i les activitats realitzades diumenge a la plaça de l’Abat Oliba

lL’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza cada any, en el marc d’aquesta data, diverses activitats de sensibilització adreçades a la societat catalana. Enguany la campanya té per lema “Suma’t a l’aecc, suma’t al rosa”.

Aquest càncer és el tumor maligne de major incidència entre la població femenina, suposa la primera causa de mort per càncer en les dones i se’n diagnostiquen gairebé 4.000 casos anuals a Catalunya. L’impacte psicològic que representa, per a la dona, patir una malaltia d’aquestes característiques, constitueix per a ella i la seva família una important font de problemes. En aquests sentit, l’AECC-Catalunya ofereix el programa Molt per viure de suport a les persones afectades per càncer de mama.

Comparteix: