L’alcalde es reuneix amb Associacions i entitats veïnals

Continuant amb les reunions setmanals de l’alcalde amb els representants d’entitats i associacions per conèixer les seves reivindicacions, la setmana passada Carles Escolà es va reunir amb l’Associació de Veïnes de Banús Bonasort i Cerdanyola 2000.

unnamedEls representants de la junta veïnal de l’Associació de veïnes de Banús Bonasort van aprofitar la trobada per demanar a l’alcalde subvencions per dur a terme activitats habituals de l’entitat. Carles Escolà va comentar que estudiarà les possibilitats que existeixen actualment per dotar d’ajuts en forma de subvencions a les associacions de veïns per poder dur endavant algunes de les seves activitats.

Les veïnes també van demanar més presencia policial als carrers del barri; habilitar una zona de carrega i descarrega en el centre cívic, per situacions concretes; modernitzar els ordinadors que tenen per donar classes, o realitzar millores en la neteja de l’espai públic. L’Alcalde els va respondre que el govern és conscient i que cal reflexionar al respecte. També van posar sobre la taula poder realitzar activitats noves per la Festa Major de Roser de Maig. En aquest sentit l’Alcalde, els va convidar a participar amb les altres entitats de la comissió de festes del Roser de Maig. Una reivindicació molt concreta i que genera incertesa entre els associats és l’adjudicació de la gestió del bar del centre cívic que segons els tècnics municipals es troba ara en fase de presentació de propostes.

En la reunió amb Cerdanyola 2000, les representants de la plataforma van posar de manifest la necessitat de disposar d’un espai propi on poder realitzar la seva activitat ja que l’espai provisional al centre cívic de Banús no és el lloc més idoni. Les membres de la Plataforma també han mostrat el seu malestar en relació al rebut de l’IBI, que consideren molt elevat. L’alcalde es mostra d’acord, i afirma que des del govern volen treballar per fer una nova proposta de fiscalitat el més progressiva possible.

Altra qüestió tractada a la reunió va ser el descontent amb la freqüència del bus interurbà, o l’impacte de les retallades en el servei i l’atenció a les persones ingressades a l’Hospital Parc tauli, L’alcalde va posar de manifest que això és una realitat i que s’està treballant amb la resta de municipis per revertir aquesta situació. Finalment les representants de l’entitat van demanar la intervenció, els més urgent possible, als carrers de Sevilla, Diagonal i Irlanda. L’Alcalde va prendre nota i ho passarà a la regidora d’Espais Públics per tal que ho solucioni.

Comparteix: