Compromís per Cerdanyola aprova per unanimitat l’acord programàtic

Compromís celebra l’èxit de l’acord programàtic i del procés de negociació i anuncia que l’ha aprovat en assemblea per unanimitat.

DSC03375Desprès de la investidura de Carles Escolà com a nou alcalde de Cerdanyola, Compromís per Cerdanyola (CxC) conjuntament amb les forces que li donaren suport a la investidura (ERC, CDC, ICV­EUiA­MES), van començar el procés per a la redacció d’un acord programàtic a quatre bandes amb l’objectiu que desemboqués en un Pla d’Acció de Mandat (PAM).

La primera part d’aquest document, amb més de 100 punts d’acord es va acabar a finals de setembre i quedava només pendent de validació per les diverses forces que l’havien redactat. L’objectiu d’aquesta primera part de l’acord era començar la negociació dels pressupostos municipals amb els grups implicats, encara que obrint­ho a tothom.

Finalment, el passat divendres 16 d’Octubre, Compromís va celebrar una assemblea general en la qual es va valorar i aprovar per unanimitat el text. CxC considera que aquest procés ha estat un èxit que ha servit per acostar posicions, trobar un marc de treball conjunt i cercar tant els acords com els desacords. El grup municipal creu que aquest procés ha estat molt fructífer “ja que les diverses forces que hi hem participat, i a les quals volem felicitar, hem estat capaces d’aparcar la lògica partidista i els interessos personals en benefici de Cerdanyola. A més, estem satisfets perquè el document recull els punts bàsics del nostre programa”.

Compromís afirma que, en el marc de treball d’aquest acord programàtic, mai s’ha plantejat ni en un sentit ni en un altre l’entrada de Convergència al govern.

Comparteix: