Compromís valora positivament el Festival de Blues i la nova revista Riu Sec

El Compromís per Cerdanyola ha fet una valoració positiva dels canvis que ha tingut la revista municipal Riu Sec i del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola.

riusecCompromís per Cerdanyola vol felicitar els organitzadors i la ciutat per l’èxit del Festival de Blues de Cerdanyola que enguany ha retornat als orígens amb un cartell més internacional, tot recuperant l’esperit avantguardista que el va fer famós. Compromís creu que “el Festival de Blues és un dels emblemes de la ciutat i que calia donar-li un impuls per posar el festival i la ciutat al lloc que es mereix i que mai haurien d’haver abandonat”. El grup anima al govern a mantenir l’esforç de recuperació dels símbols de Cerdanyola, tot reballant des d’avui en el Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de 2016 i el proper Festival de Blues de 2017.

En segon lloc, Compromís es mostra també molt content de veure el canvi de format de la revista Riu Sec, “una revista que havia esdevingut, en els darrers anys, una publicació al servei del partit que manava i utilitzada com a arma electoral”. Compromís vol que la revista recuperi l’esperit que l’havia caracteritzada en els seus primers anys, compaginant la necessària informació institucional, amb reportatges de nivell periodístic sobre els temes més importants que afronta la ciutat, com s’ha fet en aquest número amb el debat sobre les antenes de telefonia. En aquest sentit, el grup vol continuar aprofundint més canvis, com per exemple en la secció d’opinió dels grups municipals, “que necessita una reforma per a què esdevingui una secció amb interès”.

Comparteix: