La PAC i Cerdanyola Informa presenten un vídeo de la lluita per l’educació pública

La PAC i Cerdanyola informa han treballat conjuntament per realitzar un vídeo que visibilitzés la lluita de la PAC i que recordi a la ciutadania que Cerdanyola és Vila Groga.

pac2Al juliol de 2014 el plenari de Cerdanyola va aprovar declarar Cerdanyola “Vila Groga”, gràcies a una proposta impulsada per la Plataforma d’AMPAS de Cerdanyola (PAC). Aquesta declaració implica que l’Ajuntament ha de defensar el model públic d’educació i donar suport a les reivindicacions dels moviment socials conra la LOMCE. Així mateix, la declaració assumeix que Cerdanyola dóna suport a l’educació pública, laica, catalana, de qualitat i igualitària.

Malgrat tot, l’anterior govern (PSC-ICV-EUiA) no va fer res per visibilitzar aquesta lluita i la PAC va mostrar el seu malestar en un comunicat de premsa publicat el mes de març d’aquest mateix any que deia que “el nostre consistori no li dóna el ressò que tal denominació (Vila Groga) es mereix als seus actes públics o a les seves notes de premsa relacionades amb l’educació a la ciutat. Va ser en aquest moment de malestar quan Cerdanyola Informa es va posar en contacte amb la plataforma per ajudar-los a fer difusió. Ara, set mesos després, aquesta col·laboració ha donat com a fruit aquest vídeo realitzat gràcies a tots els centres educatius públics de la ciutat i a més de 300 alumnes, pares, mares i personal docent que han volgut posar el seu granet de sorra per dir, amb orgull, que som Vila Groga!

Comparteix: