L’Ajuntament proposa a les empreses que acullin alumnes en pràctiques formats com a soldadors

L’Ajuntament de Cerdanyola ha proposat al teixit empresarial que col·labori en un projecte d’aprenentatge acollint alumnes en pràctiques formats en soldadura oxigàs i soldadura Mig-Mag, o format en la modalitat de soldadura amb elèctrodes i revestit i Tig.

Imatge: damosco.com

Imatge: damosco.com

Les empreses que vulguin acollir alumnat en pràctiques formats en soldadura tenen l’oportunitat de fer-ho participant en l’oferta formativa que promou l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. L’alumnat s’ha format en Soldadura per oxigàs i soldadura MIG/MAG i Soldadura amb elèctrode revestit i TIG.

Les pràctiques es portaran a terme durant el mes d’octubre, i tenen una duració de 40 hores. S’i niciaran el 19 d’octubre, essent previst que finalitzin el 30 d’octubre.

Les empreses interessades en acollir alumnat en pràctiques poden sol·licitar informació al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, mitjançant el següent email: cerdanyolaoberta@cerdanyola.cat o bé trucant al telèfon 935 947 050.

Comparteix: