Continua el cinema dels dijous amb novetats a Xiscnèfils!

El Cineclub Xiscnèfils continua portant a Cerdanyola el millor cinema en versió original, aquest mes d’octubre, de la mà d’Eric Lartigau, Ernesto Daranas, John Michael McDonagh i Zaza Urushadze.

Parlar de dijous a l’Ateneu de Cerdanyola és parlar de cinema en versió original (subtitulada), un cinema que organitza el Cineclub Xiscnèfils des de fa més de vint anys. Aquest mes d’agost es podrà gaudir tots els dijous a partir de les 21:30, de “La Família Bélier”, “Conducta”, “Calvary” i “Mandarinas”. A continuació podreu veure els trailers i la sinopsi feta per Filmaffinity.

1 d’octubre: La Famíla Bélier, d’Eric Lartigau (França, 2014):

Tots els membres de la família Bélier són sordmuts, excepte Paula, de 16 anys. Ella fa d’intèrpret per als seus pares, especialment pel que fa al funcionament de la granja de la família. Un dia, encoratjada pel seu professor de música, que ha descobert el seu talent per al cant, decideix preparar-se per l’audició del Cor de Radio France, però es tracta d’una elecció que l’obligarà a distanciar-se de la seva família.

8 d’octubre: “Conducta” d’Ernesto Daramas (Cuba, 2014).
Explica la història de Chala (Armando Valdés Freyre), un nen d’onze anys la vida transcorre en un ambient de violència, amb una mare addicta a les drogues i l’alcohol, i gossos de baralla que entrena per sostenir la seva llar. Aquest nen, que va a l’escola sense despullar-se de la seva marginalitat i conflictivitat, té una relació especial amb la seva mestra Carmela (Alina Rodríguez).
 

15 d’octubre: “Calvary” de John Michael McDonagh (Irlanda, 2014)

El Pare James Lavelle (Brendan Gleeson) està disposat a aconseguir un món millor. Li fa pena comprovar la quantitat de litigis que enfronten als seus feligresos i a la gent de la seva parròquia, i l’entristeix que siguin tan rancorosos. Un dia, mentre està confessant, rep una amenaça de mort d’un feligrès anònim.

22 d’octubre: “Mandarinas” de Zaza Urushadze (Estònia, 2013)

El 1990, esclata la guerra a una província georgiana que busca la independència. Ivo, un estonià, decideix quedar-se, a diferència de la resta dels seus compatriotes, per ajudar al seu amic Margus amb la collita de mandarines. En començar el conflicte, dos soldats resulten ferits davant de casa, i Ivo es veu obligat a tenir cura d’ells.

Comparteix: