Kichi visita Cerdanyola per defensar la candidatura de Catalunya Sí que es Pot

El passat divendres Kichi, alcalde de Cadis, va visitar Cerdanyola per mostrar el seu suport a la candidatura de Catalunya Sí que es Pot, una candidatura formada per Podem, ICV, EUiA i Equo.

cs2L’acte, que es va celebrar a la Plaça de la Constitució, també va comptar amb els parlaments de Lara Hernández (eurodiputada d’Izquierda Unida), Josep Vendrell (candidat número deu de la candidatura) i Joan Giner (candidat número vuit). Quatre veus amb un missatge molt clar: Catalunya Sí que es Pot portarà el canvi a Catalunya i a Espanya.

Kichi va criticar durament el discurs de molts polítics que han intentat – i continuen intentant – enfrontar a pobles germans. Kichi va recordar que si hi ha una cosa que uneix als pobles – català, andalús, madrileny,… – és la lluita contra els poderosos (governs corruptes, banquers,…), persones que ataquen la dignitat humana amb desnonaments, ataquen l’escola pública, retallen serveis públics,… Per tal de lluitar per donar-li la volta a tot això, Kichi proposa la realització d’un procés constituent fet des de la base, que port un canvi liderat pels treballadors i treballadores. D’aquesta mateixa unió va parlar Josep Vendrell o Lara Hernández. Els dos ponents van defensar l’aliança dels pobles per aconseguir el canvi en tots els sentits.

Per la seva banda, Joan Giner, candidat número 8 de la llista de Catalunya Si Que Es Pot, va presentar la seva candidatura com una candidatura a favor del dret a decidir, però “a favor del dret a decidir-ho tot, no només la bandera (…), com està fent Artur Mas” (Junts Pel Sí).

Comparteix: