Junts pel si omple la Pineda de les Fontetes de botifarres, música, política i il·lusió

Centenars de veïns i veïnes no van gaudir ahir de la botifarrada organitzada per Junts pel Sí, un acte que va estar amenitzat per Ramon Sauló i que va comptar amb parlaments de Nerea Martí i d’Eduardo Reyes, de Súmate.

j2

Junts pel Sí va demostrar ahir, a la Pineda de les Fontetes, que una botifarrada pot ser la millor excusa per escoltar música, parlar de política i compartir la il·lusió de canvi. L’acte va ser un éxit gràcies a les voluntàries que van posar el seu granet de sorra en l’organització i… en les brases.

El dinar va començar amb la música en directe del cantautor local Ramon Sauló. Tot seguit, Nerea Martí, una madrilenya que se sent catalana “porque los catalanes nacemos donde nos da la gana” – deia -, va explicar els motius pels quals ella creu en la candidatura de Junts pe Sí, entre ells que aquí només arriba n 5% de la partida de beques escolars que destina l’Estat, mentre que Madrid es porta el 58%, o que l’únic tram del corredor mediterrani que serà de pagament és el que passa per Catalunya, En definitiva, Nerea Martí va lligar tots els arguments a motius econòmics.

Ja després del dinar, el cordovès Eduardo Reyes, president de Súmate, va tancar l’acte donant suport a la llista encapçalada per Romeva.

Comparteix: