Expressa’t: Xantatge dels rescatats amb diner públic al poble català

Aquesta passada setmana el govern de la nació espanyola va pressionar els bancs perquè fessin xantatge als catalans, advertint-nos de que si votàvem lliurement a favor de ser independents ells, tan virtuosos i tan necessaris, ens abandonarien i ens deixarien sols a la nostra sort.

Imatge: elmundo.es

Imatge: elmundo.es

Ja no recorden que si ells han pogut sobreviure a les seves pròpies malifetes i corrupteles és gràcies al diner públic que, entre d’altres, hem aportat els catalans. Per tant, si la majoria d’ells que estan administrats per personatges foscos de l’Opus, de gent significada del règim anterior i Legionarios de Cristo Rey, etc., fotessin el camp, ens farien un favor i ens estalviaríem que administressin els nostres recursos econòmics una colla d’impresentables. Si no recordo malament, van rebre 65 mil milions d’euros que no tornaran mai.

No tinc cap dubte de que el “gobierno de España” farà mans i mànigues per influir en la votació del dia 27 amb més guerra bruta, auxiliat per una oposició de pocavergonyes que no tenen dignitat ni principis i que només fan de “la voz de su amo.” Però també tinc clar que, tal i com li va passar a la Comunitat Europea en el cas grec, la majoria de gent ja els té calats a tots, i tenen clar que l’únic que volen és continuar tirant de la rifeta. Però amb Catalunya no podran. I els resultats favorables al dret a decidir superaran un 58%. S’ho han guanyat a pols tots solets.

Article de Josep Font

Comparteix: