La 1a Fira de l’Esport de Cerdanyola omple el Parc del Turonet

El Parc del Turonet es va omplir ahir de gom a gom durant la primera fira de l’esport de Cerdanyola, un acte ple d’activitats esportives i stands promocionals de les entitats esportives de la ciutat.

Centenars d’amants de l’esport van anar ahir al Parc del Turonet per gaudir de la primera fira de l’esport de la ciutat, un acte organitzat per l’Associació de l’Esport de Cerdanyola i on va haver-hi un total de 35 expositors d’entitats esportives, centre esportius públics i privats i comerços relacionats amb l’esport. A més a més, els visitants van poder gaudir d’un rocòdrom, inflables, un tauler gegant d’escacs, una pista de tenis, de basquet,… i, per descomptat, d’una tarima on les entitats de la ciutat van poder fer exhibicions de tot tipus (body combat, arts marcials, gimnàstica, zumba, ball,…).

Els participants van ser els següents: Club Bàsquet Cerdanyola, Club Bàsquet Femení Cerdanyola, Club Penya d’Escacs, Club Petanca Cerdanyola Atlético Serraparera, Cerdanyola Club d’Hoquei, Club Patinatge Artístic Cerdanyola, CEM Cerdanyola, Club Natació Cerdanyola, Club Handbol Cerdanyola, Club Tennis Cerdanyola , Cerdanyola Futbol, Club.Pilates Macarena, Escola de Ball Duet, Parc Esportiu Municipal de Guiera, Curves Cerdanyola, Escola de Ball Somnis, Gym Vallès, Gym Pilates, Gimnas Lee Young, Àrea Gol, Caryma Esport, Reclam Publicitari, RR. Bikes, Elite Sport World, Mas Buceo, David Serra Fisioteràpia, Ebike.Cat, Queen Skater, Sport Torrente.

També hi va haver un estand de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i de l’Associació de l’Esport, entitat organitzadora de l’esdeveniment que va comptar amb més de 20 voluntaris dels diferents clubs esportius de la ciutat.

L’Associació de l’Esport de Cerdanyola, mostrava la seva satisfacció per l’èxit que ha suposat aquesta primera edició de l’esdeveniment i agraïa a tots els que han participat i han col·laborat per a què sigui un èxit.

Comparteix: