Convocatòria per l’adjudicació d’ús temporal d’espais al viver d’empreses – espai coworking

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha tornat a posar a disposició d’emprenedors i empreses de nova creació 10 espais susceptibles d’utilització autònoma i independent que compten amb connexions elèctriques, informàtiques i telefòniques, a més de calefacció i aire condicionat.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha obert una nova convocatòria per adjudicar temporalment els espais del viver d’empreses – espai coworking de la ciutat. A banda dels 10 espais previstos també es posa a disposició dels titulars de les cessions d’ús temporal un servei de suport tècnic i administratiu en els termes que acordi l’Ajuntament i de conformitat amb les prescripcions del reglament del Viver d’Empreses.

Qui pot optar-hi 

Les persones físiques o jurídiques podran ser beneficiàries de les cessions d’ús temporal per l’ocupació dels mòduls del servei de viver d’empreses – espai coworking. Les sol·licituds per optar-hi es presentaran davant el Registre General de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.  El termini per a la presentació de les sol·licituds davant el Registre General de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès serà de 20 dies hàbils, a comptar des del dia següent a la publicació de l’anunci de la corresponent convocatòria i aquestes bases específiques al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Resolució de peticions d’espais

La resolució i notificació de les sol·licituds d’adjudicació de cessió d’ús temporal no podrà excedir de 3 mesos des de la data de finalització del termini establert per a la presentació de sol·licituds  La cessió d’ús temporal per a l’ocupació d’un mòdul del servei de viver d’empresesespai coworking tindrà una durada de 2 anys a comptar des del dia de la notificació al  titular de les cessió d’ús temporal, de la resolució d’alcaldia o regidor/a en qui delegui, per la qual s’adjudica la cessió d’ús temporal.

Bases de la convocatòria.

Comparteix: