Cerdanyola escolta Bellaterra i proposa treballar junts per trobar respostes a les seves reivindicacions

L’Ajuntament estén la mà a l’EMD de Bellaterra per renegociar el conveni entre ambdues institucions i millorar el seu encaix a la ciutat.

Imatge: wikipedia

Imatge: wikipedia

Coneguts els resultats del procés participatiu dut a terme per l’EMD de Bellaterra, favorables per una àmplia majoria a la segregació de Bellaterra de Cerdanyola del Vallès, el govern municipal ha felicitat l’EMD de Bellaterra i al veïnat que ha participat a la consulta per haver-la fet possible, situant la decisió política directament a les persones afectades. El govern local ha manifestat el seu respecte pel procés participatiu i com s’ha desenvolupat, garantint que les persones afectades han tingut el dret a opinar.

L’Ajuntament està convençut que Bellaterra pot tenir un bon encaix a Cerdanyola del Vallès, sempre respectant la voluntat de la ciutadania que s’ha pronunciat. És per això que des del primer moment l’actual govern ha manifestat la seva voluntat de millorar l’encaix de Bellaterra al municipi. Per això reitera l’oferta de renegociar el conveni entre l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, prèvia a la consulta i en vigor des de l’arribada al govern local del Compromís per Cerdanyola.

Comparteix: