Comencen les obres de rehabilitació de l’aparcament del CAP Cerdanyola – Ripollet

Amb nou mesos de retard, s’inicien les obres de rehabiliació de l’aparcament soterrani del CAP Cerdanyola-Ripollet.

Ahir es van iniciar les obres de rehabilitació de l’aparcament soterrani del CAP Cerdanola-Ripollet, unes obres que tenen l’objectiu de corregir i rehabilitar un conjunt d’aspectes funcionals i estructurals de l’aparcament que, amb el pas del temps, s’han deteriorat o malmès. Els punts principals que s’han de subsanar amb aquestes obres són:

  • Adequar i impermeabilitzar correctament les jardineres de l’aparcament.
  • Sanejar i reparar les lesions estructurals ocasionades per la presència de les filtracions i humitats (esquerdes, carbonatació i fissures a l’estructura de formigó).
  • Adequar el sistema de sanejament general de l’espai exterior per evitar tant les inundacions com les filtracions que actualment malmeten l’estructura i soleres.
  • Substituir el paviment de les passeres de fusta i sanejar íntegrament l’estructura de suport de les mateixes.

cap2Les obres, amb un cost de 379.508,08€, tenen un termini d’execució previst de tres mesos. Durant la primera fase, que durarà aproximadament sis setmanes, es traslladaran els aparcaments reservats per a ambulàncies, vehicles d’urgències i per a minusvàlids. A més, alguns dies hi haurà treballs sorollosos amb martell pneumàtic que poden destorbar part de l’activitat del centre. La direcció del centre ha pres totes les mesures necessàries per disminuir les inevitables molèsties que puguin ocasionar els treballs de rehabilitació.

Unes obres que arriben amb nou mesos de retard

En el pressupost de la Generalitat de 2014 hi havia una partida del CatSalut de 600.000 euros destinada per a fer aquestes obres, però res es va fer l’any passat. Finalment, el Parlament va aprovar iniciar les obres a inicis de 2015, una data que tampoc va complir, ja que les obres han trigat nou mesos més en iniciar-se.

Comparteix: