Bellaterra vol ser independent

El “SÍ” a la segregació obté el 94,09% dels vots i amb aquest resultat l’Entitat Municipal Descentralitzada convocarà als partits que es presenten a les eleccions del Parlament del 27S perquè es comprometin a portar al nou Parlament una proposició de llei per fer de Bellaterra un municipi.

Consulta BellaterraEl “SÍ” a la independència de Bellaterra ha aconseguit una victòria contundent al procés de participació ciutadana després que el 94,09% dels participants ha votat “SÍ” a la pregunta ‘Vol que Bellaterra esdevingui un municipi?’. Amb aquest resultat, el pròxim pas és convocar el dimarts 22 de setembre, a les 11 del matí, a representants dels partits polítics que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27S per tal que acceptin el que han decidit els bellaterrencs i les bellaterrenques i es comprometin a aprovar la tramitació de l’expedient de segregació de Cerdanyola del Vallès.

La participació en aquest procés, que s’ha celebrat els dies 10, 11, 14 i 15 de setembre, ha estat del 53,57%. Aquesta participació supera amb escreix la consulta que es va organitzar per la reforma de l’avinguda Diagonal de Barcelona el maig del 2010 –que va ser del 12,17%–. I en comparació amb els últims processos participatius celebrats a Catalunya, la participació de Bellaterra supera la que hi va haver per la creació de la comarca del Moianès –el març d’aquest any– on va ser del 47,38%; i se situa lleugerament per sota de la consulta sobre la creació de la comarca del Lluçanès –celebrada el juliol passat– on va ser del 55%.

Comparteix: